A jászóvári premontrei káptalan...
Prehľad personálnych zmien v ráde premonštrátov v Jasove, ktoré sa udiali na zasadaní v júli 1914: Alfonz Novotný z budapeštianskeho Norbertina bol preložený do Jasova, na jeho miesto nastúpi Ervin Karsai, riaditeľ košického rehoľného domu. Na miesto vedúceho košického rehoľného domu bol menovaný Adorján Szabó, profesor košického gymnázia. Článok obsahuje prehľad ďalších personálnych zmien.