Szerkesztőségi változás
Po odstúpení zodpovedného redaktora týždenníka Murányvölgye Dr. Eugena (Jenő) Pétermanna v júni 1914 je zloženie redakčnej rady nasledovné: hlavný redaktor Peter Traum, zodpovedný redaktor Jozef Smál a hlavný spolupracovník Alexander (Sándor) Gyulai.