Kisdedóvónői képesitést...
Správa o absolventkách Krajinského ústavu pre výchovu detských opatrovateliek v Budapesti (MR), ktoré pochádzajú z Gemersko-malohontskej župy: Jolana Kathona, Ilma Kathona, Katarína (Kató) Knóth, Helena (Ilona) Knóth, Mária (Manci) Stromp. Dosiahli vynikajúce študijné výsledky.