Jótékonyság
Konzistoriálny assesor, kňaz František (Ferenc) Saskeőy z Litke (MR) daroval na konto diecéznej dôchodkovej základiny rožňavskej diecézy 500 korún a 50 korún na konto nemocenskej kňazskej základiny v júli 1914.