Egyházmegyei hirek
Absolventi Biskupského seminára v Rožňave boli v júli 1914 rožňavským biskupom rozdelení do farností rožňavskej diecézy do funkcií pomocných kňazov nasledovne: Bartolomej (Bertalan) Demeter do Krásnohorského Podhradia, Ondrej (András) Huhra do Jakloviec, Jozef (József) Koszteczky do Rožňavy, František (Ferenc) Serke do Novej Bašty.