Birói kinevezés
Správa o tom, že podsudca pôsobiaci pri okresnom súde v Giraltovciach Štefan (István) Itlykovits bol v júli 1909 úradne preložený ku okresnémuu súdu v Humennom do funkcie "okresný sudca".