A Szekerák gyógytár új bérlője
Správa o tom, že rodina zosnulého humenského lekárnika Aladára Szekeráka od júla 1909 prenajala jeho lekáreň Ernestovi (Ernő) Pető-ovi, ktorý je zárukou pokračovania dobrého mena lekárne.