Zivatar a felvidéken
Správa o tom, že v okolí Medzilaboriec sa strhla 12. júla 1909 víchrica spojená so silným dažďom. Spojenie medzi Stropkovom a Medzilaborcami bolo prerušené. Rieka Laborec sa vyliala a vyžiadala si dva životy.