Garamszegi Géczy Sándor
Správa o tom, že známi umelec, rodák z Humenného Alexander (Sándor) Géczy garamszegi, ktorý pôsobí v národnom divadle v Budapešti prišiel v júli 1909 aj s manželkou na návštevu svojich rodičov do Humenného.