Uj ovodák
Správa o tom, že ministerstvo kultu vydalo nariadenie, že všade tam, kde obec je ochotná venovať pozemok zadarmo, vystavajú sa predškolské zariadenia t.j. škôlky. Z humenského okresu zatiaľ podali žiadosť obceJabloň, Humenský Rokytov, Vyšný Hrušov, Ľubiša, Udavské, Stropkov a Kelča.