Angelica - Traum, Peter
Poviedka redaktora týždenníka Murányvölgye.[Bol aktívny v kultúrnom a spoločenskom živote mesta Revúca. Publikoval a prekladal do maďarčiny. Pozri autorskú kartotéku Gemersko-malohontskej župy].