Kinevezés
Správa o úradnom preložení stredoškolského profesora Jána (János) Neuwirtha z meštianskej školy v Pančeve (YU) do Humenného na vyššiu obchodnú školu v júli 1909 [na uvoľnené miesto po profesorovi Katzerovi].