Az iskola épités
Ministerstvo školstva povolilo výstavbu školy v Jelšave, pri dodržaní podmienok, ktoré boli stanovené v predchádzajúcom prípise z Ministerstva školstva. Tento však nie je bližšie rozpísaný. V takomto prípade je ministerstvo ochotné zľaviť 5,5-5,75% z úrokov pôžičky danej na tento účel.