Esküvő
Správa o sobáši medzi obvodným notárom Barnabášom (Barna) Csiszárom z Papína a nevesty Eleny (Ilonka) Sztlaukál v Humennom 9. augusta 1909. Nevesta je dcérou hlavného lesníka Františka (Ferencza) Sztlaukála.