Jegyző választás
Správa o doplňujúcich voľbách na funkciu zapisovateľa židovskej náboženskej obce v Humennom, ktoré prebehnú dňa 29. 08. 1909. Podmienkou je, že by to mal byť maďarsky zmýšlajúci človek a veriaci.