Az élet célja - Zarka, Krisztina, lukafalvi
Nábožná báseň. [V redakčných poznámkach novín Homonna és Vidéke je napísaný pre odkaz pre autorku. V encyklopedických dielach SBS, MÉL sa neuvádza. Szin. uvádza pôvod z Veszprémskej župy.]