Lemondott korházi főorvos
Správa o tom, že hlavný lekár verejnej nemocnice v Humennom Dr. Albert Ligeti dal výpoveď. Z redakčných zdrojov sa dozvedáme o tom, že Dr. Ligeti si dal postaviť v Košiciach väčšie sanatórium