Korházi alorvosi kinevezés
Správa o tom, že do verejnej nemocnice v Humennom bol vymenovaný za sekundárneho lekára Dr. Ladislav (László) Berend, ktorý doteraz pôsobil ako pomocný lekár v sanatóriume v Budapešti. Poukázanie na to, že napriek urgentnej situácii šéflekár nemocnice ešte stále nebol menovaný.