Ehamvadt kastély
Správa o tom, že kaštiel v Stropkove ľahol popolom v auguste 1909 následkom veľkého požiaru. Kaštiel bol pravdepodobne násilne podpálený. Majiteľom kaštiela je Kazimír (Kázmér) Wohlmann.