Pénzügyi kinevezés
Daňový úradník Viliam (Vilmos) Mészáros, ktorý ukončil svoje pôsobenie v Rožňave a pracoval pri Daňovom úrade v Dobšinej ako daňový pokladník, bol v júli 1914 vymenovaný za hlavného daňového úradníka.