Személyi hirek
Biskup rožňavskej diecézy Ľudovít (Lajos) Balás sipeki sa zúčastní 18.07. 1914 cirkevného zhromaždení. Nie je bližšie definované. Štefan (István) Dittel, vedúci biskupskej kancelárie ukončil v polovici júla 1914 dovolenku a nastúpil do úradu.