Dénes Lajos tanár távozása
Učiteľ Štátnej vyššej obchodnej školy v Revúcej ukončil svoje pôsobenie v tejto inštitúcii v auguste 1912 a odišiel vyučovať na Štátnu obchodnú školu v Martine. Vyučovanie tu zaháji 1.09.1912.