Nyilvános számadás... - A kör elnöksége
Finančné vyúčtovanie spoločenského podujatia (koncert + tanečná zábava), ktorého organizátorom bol Humenský samovzdelávací prázdninový kruh stredoškolákov ( A homonnai Középiskolaitanulók Szünidei Önképzőköre). Podujatie sa uskutočnilo v Humennom 22. 08. 1909. Verejné poďakovanie za príspevky. Prehľady.