Visszaállitott apáca rend
Správa o tom, že prešovský gréckokatolícky biskup Ján Váli (János Vályi) vydal pastiersky list v ktorom oboznamuje o tom, že sa rozhodol pri príležitosti 20. výročia svojej konsekrácie znovuzriadiť ženskú gréckokatolícku kongregáciu, ktorej poslaním bude vychovávať ženy