Kinevezések
Vymenovania ministra vzdelávania a osvety: učiteľ Vojtech (Béla) Uthy bol vymenovaný riaditeľom školy na panstve Coburg-Saschovcov v Pohorelej, profesor Mikuláš (Miklós) Holéczy bol preložený na Zjednotené protestantské gymnázium v Rimavskej Sobote za riadneho profesora z Obecnej meštianskej školy v Nyiregyháza (MR). Štefan (István) Matheidesz, učiteľ Štátnej ľudovej školy v Rejdovej bol menovaný do funkcie riaditeľa v septembri 1912