Húsz éves találkozó
Dňa 14. 07. 1914 sa stretli v Rožňave bývalí absolventi Katolíckeho hlavného gymnázia z roku 1894. Boli medzi nimi: Ödön Csernay, úradník a žurnalista v Budapesti (HU), Arpád Rutényi, tajomník pošty a telegrafu v Košiciach a ďalší. Spoločne navštívili svojich bývalých profesorov.