Meghalt Pósa Lajos
Oznam o úmrtí spisovateľa, básnika a redaktora Ľudovíta (Lajos) Pósu dňa 9. 07.1914. Pochádzal z obce Radnovce v okrese Rimavská Sobota. [Pozri aj Slovenský biografický slovník 4, s. 524-525].