Kamarai elnök lemondása
Po 35-ročnom pôsobení vo funkcii predsedu Obchodnej a priemyselnej komory v Miskolci (HU) (Miskolci kereskedelmi és iparkamara) odstúpil na mimoriadnom zasadaní dňa 14. 07. 1914 István Radwány. Z okresu Rožňava sa zúčastnil obchodník Ondrej (Andor) Aczél, ktorý predniesol rozlúčkovú reč. Na počesť odchádzajúceho boli založené dve 200 korunové základiny a zároveň bol zvolený čestným predsedom. Hlavnú reč predniesol tajomník Dr. Ignác Sugár.