Kántortanfolyam Hárskuton
Dňa 17. 07. 1914 sa uskutoční v obci Lipovník pri Rožňave kurz pre kantorov. Zorganizoval ho rímskokatolícky kňaz Eugen (Jenő) Zemann. Jedným z prednášajúcich je kantor a zbormajster Štefan (István) Szendrei. O kurz je značný záujem.