Rozsnyó általános tisztújitása
Oznam o pripravovaných voľbách na miesta mestských funkcionárov v Rožňave na dňa 28. 07. 1914. Svoju účasť prisľúbil aj podžupan Gemersko-malohontskej župy Gejza (Géza) Lukács.