A csetneki csucsives templom...
Hlavný mestský inžinier v Rimavskej Sobote Vojtech (Béla) Tóth bol poverený vedením reštauračných staviteľských prác na veži gotického kostola v Štítniku. Reštauráciu gotických fresiek prevedie Štefan (István) Gróh, maliar a reštaurátor, profesor kreslenia na Umelecko-priemyselnej škole [Iparművészeti Iskola] v Budapesti (HU). [V rokoch 1874 - 1896 odkrýval a dokumentoval nástenné maľby v kostoloch v Štítniku, Ochtinej, Koceľovciach, Šiveticiach, Rákoši a inde. V rokoch 1909 - 1914 spolupracoval s Kornelom Divaldom. Pozri SBS 2, s. 229].