Képviselőválasztók összeírása - Pósch, Jozef
Pokyny mešťanostu Rožňavy Dr. Jozefa (József) Póschu k súpisu voličov pre pripravované parlamentné voľby. Súpis sa vykoná v dňoch 30., 31. 07. a 1. 08. 1914. Osobitné predpisy platia pre zamestnávateľov, ktorí sú povinní predložiť pracovnú knihu svojich zamestnancov.