A rozsnyói Anna bált...
Informácie o programe kabaretného vystúpenia dňa 25. 07. 1914 v priestoroch železitých kúpeľov v Rožňave. V hudobných a recitačných číslach vystúpili: Ľudovít (Lajos) Máczai ako recitátor, učiteľ Ján (János) Schmögner ako huslista, speváčka Katarína (Kató) Ney a klavirista Július (Gyula) Halmy.