Közgyűlés
Správa o verejnom zhromaždení Spolku lekárov a lekárnikov Gemersko-malohontskej župy (Gömörmegyei orvosok és gyógyszerészek egyesülete) v Rožňave dňa 30. 10. 1912. Zúčastní sa na ňom revúcky lekár Dr. Jozef (József) Róth.