Egyházmegyei hirek
V júli 1914 došlo na základe rozhodnutia rímskokatolíckeho biskupa rožňavskej diecézy [Ľudovít Balás sipeki] k zmenám na týchto rímskokatolíckych farnostiach: Jozef (József) Mihály bol preložený do Hnúští-Likieru, Štefan (István) Kiss na faru v Putnoku (HU), Ladislav (László) Perényi do Hrnčiarskej Vsi a Emil Turek do Kistenyere (HU)