Egyházmegyei kinevezés
Rímskokatolícky kňaz Július (Gyula) Havasi bol biskupom rožňavskej diecézy vymenovaný za diecézneho riaditeľa kresťanskej organizácie Liga na ochranu detí v auguste 1914. [Treba ešte overiť názov organizácie, pretože v článku sa uvádza len keresztény gyermekvédelem].