Dittel Isván székesegyházi kanonok
Cirkevného hodnostára rožňavskej diecézy Štefana (István) Dittela vymenoval kráľ do funkcie kanonika - magistra (ifjab mesterkanonok) v auguste 1914. Stalo sa tak po tom, čo Jozef (József) Horváth, kanonik-magister rožňavskej kapituly bol 20. 08. 1914 menovaný do funkcie kustosa (őrkanonok).