Érdemkereszt átadás
Správa o odovzdaní záslužného zlatého kríža obvodnému notárovi Otmarovi Fölföldymu z Vyšných Valíc a Ladislavovi (László) Valkaymu z Veľkého Blhu. Vyznamenanie im odovzdal hlavný župan Kubínyi dňa 28. 08. 1914.