Tűzesetek
Prehľady o požiaroch n území Gemersko-malohontskej župy: v auguste 1914 boli požiare v Rakovnici (RV) a v Krásnohorskom Podhradí (RV), 1. 09. 1914 v Betliari. V dôsledku nepozornosti zhoreli v obci 3 domy.