Kinevezés
Patrón spolku Červeného kríža knieža Leopold Salvador (Lipót Szalvátor) vymenoval parlamentného poslanca Gejzu Kubíniho (Géza Kubíny) ml. za splnomocnenca Červeného kríža pre oblasť Gemersko-malohontskej župy v septembri 1914.