A csatatér halottai
Správy o úmrtiach vojakov na bojiskách. Dňa 6. 09. 1914 zahynul počas bojov pri meste Rava-Russkaja na Ukrajine desiatnik Eugen (Jenő) Fodor. Bol synom obchodníka Bartolomeja (Bertalan) Fodora z Rožňavy. Mal 24 rokov. Spolubojovníci ho pochovali dňa 7. 09. 1914 na bojisku. Pri obci Tomaszov, na území Poľska, bol smrteľne ranený veliteľ čaty zo Spišskej Novej Vsi Štefan (István) Barna, pochádzajúci y Gemerskej Hôrky. Zraneniam podľahol v nemocnici v Spišskej Novej Vsi, kde bol aj pochovaný [v septembri 1914, presný dátum nie je uvedený].