Szerkesztőségünkről
Zodpovedný redaktor týždenníka Sajó-Vidék Mikuláš (Miklós) Komoróczy, profesor Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave dňom 26. 09. 1914 ukončil svoje pôsobenie v redakcii, pretože bol povolaný na vojenskú službu.