Egyházmegyei hirek
Do služieb armády boli v septembri 1914 povolaní kapláni z niektorých farností v Gemersko-malohontskej župe: Pavol (Pál) Kojnok z Nálepkova, Jozef (József) Laurincz z Velikej nad Ipľom, Emil Turek z Kisterenye a Ernest (Ernő) Steffkó z Polomky.