Sebesűltjeink
Kladné hodnotenie poskytovaných ošetrovateľských služieb členmi spolku Červeného kríža v Rožňave v septembri 1914. V telocvični Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave sa pripravujú na prijatie 50 ranených v najbližšom období.