Adományok
Predsedníčka Dobrovoľného ženského spolku v Rožňave Etelka Varga, rod. Scheffer poďakovala všetkým, ktorí poskytli pomoc v rôznej podobe raneným vojakom, ktorí sú umiestnení v Rožňave. Hlavný slúžny okresu Elemír (Elemér) Nagy a budapeštiansky advokát Dr. Michal Goszthony darovali v septembri 1914 mäso z dvoch zastrelených dvanástorákov pre potreby vojenskej kuchyne.