Áthelyezések
Ako bolo uvedené v úradnom vestníku minister školstva a národnej osvety preložil Karola (Károly) Sztankovicsa, riadneho učiteľa Štátnej meštianskej chlapčenskej školy v Dobšinej v rovnakej hodnosti na štátom podporovanú Meštiansku chlapčenskú školu v Jimbolii v Rumunsku v októbri 1914.