A premontreiek gyásza
Správa o úmrtí kanonika Rádu premonštrátov v Jasove. Zomrel po ťažkej chorobe v októbri 1914 v sanatóriu v Budapesti (HU). [Narodil sa 16.10.1858 v Zagrebe, 3.09.1876 vstúpil do rádu, 30.09.1883 bol vysvätený za kňaza, od r. 1883 bol profesorom teológie. Literatúra: A Jászóvári Premontrei Kanonokrend névtára 1911-ik évre, s. 14, 64].