Abaújban nem tartanak vásárt!
V dôsledku výskytu cholery na území Abovskej župy bolo vydané rozhodnutie župnej správy, podľa ktorého sa jarmoky nemôžu konať. Namiesto nich sa budú konať náhradné jarmoky v bližšie neurčenom termíne.