Mándy István
Správa o úmrtí penzionovaného titulárneho hlavného slúžneho Zemplínskej župy Štefana (István) Mándyho. Menovaný dlhé roky pôsobil v Humennom a pochovaný bude v Sátoraljaujhely, kde sa presťahoval aj s rodinou už počas dôchodku