Uj tüzoltó főparancsnok
Správa o tom, že za náčelníka hasičského zboru v Humennom bol 26. 09. 1909 vymenovaný profesor štátnej rezbárskej školy v Humennnom Július (Gyuila) Édes. Nastúpil na uvoľnené miesto po odchode Jozefa (József) Katzera.